Over onze schoonheidssalon vlakbij Veghel

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Veghel waar u allerlei huidverbeterende gezichtsbehandelingen kunt ondergaan? Dan heten wij u van harte welkom bij Studio Sano, aan Bosveld 435 in Uden. In onze salon hebben wij een zeer breed aanbod behandelingen, zowel voor de gezichtshuid als voor de handen, voeten en nagels. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het zetten van permanente make up in Uden, voor een prachtige open blik.

In onze schoonheidssalon nabij Veghel hanteren we een zeer persoonlijke aanpak en luisteren we geduldig naar uw wensen. Of u nu voor een anti-rimpelbehandeling komt of last heeft van acne, wij beschikken over de juiste ervaring en technieken om daar verandering in te brengen. De gezichtsbehandelingen die wij aanbieden passen we altijd aan uw huidtype aan. Iedere huid is immers anders en we gaan alleen voor het beste resultaat. Bent u benieuwd naar wat we voor uw huid kunnen betekenen? Neem dan even contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Tarieven

Schoonheidssalon Veghel

 

 

Schoonheidssalon nabij Veghel voor huidverbetering

Over het algemeen kunt u stellen dat alle gezichtsbehandelingen die we aanbieden gericht zijn op huidverbetering. We behandelen onder andere rimpels, acne, gerstekorrels, wallen en pigmentvlekjes en geven bovendien een passend advies over de huidverzorging voor thuis. Daarnaast kunt u bovendien bij ons terecht voor allerhande andere behandelingen, bijvoorbeeld voor de voeten, handen en nagels, maar ook voor het zetten van permanente make up.

Recensies

 

Voetreflexologie in Uden

In onze schoonheidssalon nabij Veghel kunt u naast de huidverbeterende behandelingen ook terecht voor voetreflexologie. Dit is een hele bijzondere therapievorm waarbij diverse punten op de voeten en voetzolen worden gemasseerd. Deze punten staan in contact met allerlei weefsels en organen in het lichaam en stimuleren bovendien de doorstroming van energie door uw meridianen. Het effect van zo’n voetmassage met voetreflexologie werkt meerdere dagen door en kan op diverse vlakken worden gemerkt. De behandeling brengt u als het ware meer in balans en dat terwijl u kunt genieten van een heerlijke voetmassage.

Indien gewenst kunt u deze behandeling combineren met onze pedicure in Uden. Ook daar zijn we immers in gespecialiseerd. We bieden zowel een normale als een medische pedicure aan, dus ook indien u voetgerelateerde klachten heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de doorbloeding van de voeten stimuleren, overtollig eelt en kloven verwijderen, ingegroeide en schimmelnagels behandelen en nog veel meer…

Neem contact op

 

Een afspraak maken

Zoals u ziet is het aanbod behandelingen in onze schoonheidssalon nabij Veghel zeer groot. Of u nu voor wimper- of wenkbrauwstyling komt, uw gezichtshuid een oppepper wilt geven of een lekkere voetbehandeling wilt, wij staan voor u klaar. U kunt een afspraak maken via 06-51752895 of info@studiosano.nl, dan zien we u snel in onze mooie salon.

Maak een afspraak

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo