Veilig en effectief couperose en bloedvaatjes laten verwijderen bij Studio Sano in Uden.

Couperose, die ongewenste uitgezette bloedvaatjes die roodheid op het gezicht veroorzaken, kan een echte uitdaging zijn voor velen. Als je zoekt naar een effectieve oplossing om deze hinderlijke aandoening aan te pakken, ben je hier aan het juiste adres. Bij Studio Sano in Uden kunnen we veilig en effectief deze roodheid op het gelaat, de wangen, neus, of bovenbenen verwijderen.

Wat is couperose?

  • Veelvoorkomend Probleem: couperose en spider naevi zijn geen zeldzaamheid. Ze komen vaak voor, vooral bij mensen die veel buiten werken en vaak worden bloodgesteld aan diverse weersomstandigheden. De exacte oorzaak is op dit moment niet bekend.
  • Erfelijkheid: erfelijkheid speelt een rol. De sterkte of zwakte van de vaatwand is cruciaal voor het ontstaan van deze huidaandoeningen.
  • Onschuldig, maar niet ongemerkt: hoewel volkomen onschuldig, kunnen couperose en spider naevi klachten veroorzaken, zoals een onaangenaam warmtegevoel bij temperatuurwisselingen en een rode, gevoelige huid.

MedCos IPL SHR couperose methode: de oplossing bij Studio Sano in Uden

  • Effectieve en veilige behandeling: met de Medcos IPL SHR kunnen diverse vormen van couperose en spider naevi effectief en veilig worden aangepakt. Het gepulseerde licht, overgebracht via een filter, verwijdert de storende bloedvaatjes.
  • Resultaatgericht: rode bloedcellen absorberen het licht, wat wordt omgezet in warmte-energie. Door selectieve verhitting verdwijnen/vervagen de verwijde bloedvaatjes. Donkerder ogende vaatjes na behandeling zijn een positief teken van effectiviteit.

Aantal behandelingen en toepasbaarheid:

  • Gemiddeld zijn tussen de 3 en 5 MedCos IPL behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, met een interval van 2 tot 4 weken tussen opeenvolgende behandelingen.
  • Ideale huidskleur: de behandeling is het meest effectief bij een lichte huidskleur. Een teveel aan pigment in donkere of zongebruinde huiden kan de behandeling belemmeren.
  • Pijnloze ervaring: de ontstane warmte tijdens de behandeling is vergelijkbaar met zonnebrand. Hoewel de behandeling over het algemeen goed te verdragen is, verschilt de pijngrens per individu.

Ontdek deze specialistische behandeling bij Studio Sano in Uden. Geef jezelf de stralende huid waar je naar verlangt. Neem vandaag nog contact op voor een consult.

Afspraak maken

Tarieven

Couperose Prijs
Gelaat € 85
Wangen (incl. jukbeenlijn) € 59
Neus € 39
Spider Naevi Prijs
Gelaat € 80
Lichaam / ledematen € 95

Informeer naar acties in de salon

Afspraak maken

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo