Transformeer je huid met MedCos IPL huidverjonging voor een jeugdige huid.

Het is een onontkoombaar feit dat onze huid met de tijd verandert. Factoren zoals genetica, levensstijl en omgevingsinvloeden dragen bij aan het verouderingsproces, wat zich vaak uit in rimpels, pigmentvlekken, en een verlies van elasticiteit. Gelukkig biedt moderne technologie zoals IPL (Intense Pulsed Light) behandelingen een effectieve manier om deze tekenen van huidveroudering aan te pakken en de jeugdige gloed te herstellen.

Wat gebeurt er tijdens het huidverouderings proces?

De huid wordt meer bloodgesteld aan externe factoren dan andere organen, waarbij UV-straling, nicotinegebruik, zwaartekracht en klimatologische omstandigheden versneld bijdragen aan het verouderingsproces. Dit gebeurt er met de huid:

  • Dunner wordende huid.
  • Verslechterde vorm en samenstelling met de vorming van rimpels.
  • Verwijde poriën.
  • Verminderde talg- en zweetproductie, wat leidt tot uitdroging.
  • Pigmentverschuivingen en ouderdomsvlekjes.
  • Verwijde bloedvaatjes en het ontstaan van couperose.

MedCos IPL huidverjonging in actie

De behandeling begint met het plaatsen van de MedCos IPL op het huidoppervlak. Het licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, collageen, en elastine.

De resultaten zijn indrukwekkend:

  • Vervaging van pigment.
  • Verdwijnen van uitgezette bloedvaatjes.
  • Verfijning van de poriën.
  • Verstrakking en versteviging van de huid

Behandelingsprotocol voor optimaal resultaat

Om de frisse, jeugdige uitstraling te behouden, raden we aan de MedCos IPL behandeling wekelijks te herhalen. Elke sessie duurt slechts 10 tot 15 minuten. Voor een bevredigend resultaat zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig. Om het behaalde resultaat te behouden, is een onderhoudsbehandeling elke 2 maanden aan te raden. Tussen behandelingen zit een rustperiode van 1 tot 2 weken.

Een stralende huid op elke leeftijd

Dankzij de MedCos IPL Huidverjonging zijn uitstekende resultaten te behalen. Vanaf het 25e levensjaar begint de huid tekenen van veroudering te vertonen, zoals rimpels, couperose, en verslapping. De MedCos IPL-behandeling geeft je huid een boost en herstelt die frisse uitstraling. Deze behandeling kan dus al op jongere leeftijd worden ingezet.

Ontdek de MedCos IPL Huidverjonging behandeling en geef je huid de aandacht die het verdient. Neem contact op voor een consult en zet de eerste stap naar een jeugdige, vitale huid. Studio Sano in Uden staat voor je klaar om jouw te ondersteunen!

Afspraak maken

Tarieven

Huidverjonging Prijs
Gelaat € 95
Hals € 65
Decollete € 75

Informeer naar acties in de salon

Afspraak maken

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo