Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Uw voeten brengen u immers overal naar toe. Het is prettig als dat pijnloos geschiedt. Het is wenselijk dat uw voeten sterk en gezond zijn, daar zij uw volledige gewicht elke keer weer dienen te dragen. Bovendien kan uw houding veranderen indien uw voeten pijn doen en daardoor kunnen nek- en rugklachten ontstaan. In het kader van voorkomen is beter dan genezen is het van belang preventief uw voeten te laten verzorgen door een professionele pedicure. 

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie van én voor pedicures. Alle leden van ProVoet zijn in het bezit van een door de branche erkend vakdiploma en zijn verplicht hun kennis actueel te houden. Dat betekent voor u als klant dat u door een vakkundige voetverzorger wordt behandeld. Tevens sta ik, Janneke van Dijk, geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Pedicures. Hygiënisch, zorgvuldig en kwaliteitsbewust. Deze drie woorden kenmerken de professionele pedicure. Bij Studio Sano bent u dus aan het juiste adres.

Diabetes of reuma

Heeft u diabetes of reuma, dan is het extra van belang om regelmatig uw voeten goed te verzorgen en onder andere de conditie, de vermindering van gevoeligheid, de doorbloeding en eventuele aanwezige wondjes te (laten) controleren. Frequent een pedicurebehandeling ondergaan voorkomt veel problemen en ongemakken. Als pedicure Uden van Studio Sano heb ik de aantekening diabetische en reumatische voet. Indien u reuma en/of diabetes heeft kunt u dus ook terecht bij Studio Sano.

Een basisbehandeling bestaat uit:

  • het knippen en verzorgen van de nagels en nagelomgeving
  • het verwijderen van likdoorns en overtollig eelt
  • het behandelen van kloven en eeltranden
  • het behandelen van schimmelnagels, verdikte nagels en/of ingroeiende nagels
  • een korte voetmassage met een crème of natuurlijke olie

Advies

Tevens kan ik u voorlichten over schimmelnagels (ook wel ‘kalknagels’ genoemd), standafwijkingen van de voet en schoenen en indien noodzakelijk adviserend doorverwijzen naar huisarts, podotherapeut of een andere medisch specialist.

Interesse in andere behandelingen?

Bij Studio Sano kunt u ook terecht voor:

Pedicure

Tarieven

InformatiePrijs
Pedicure compleet€27,50
Likdoorn / ingegroeide nagel verwijderen€15,50
Pedicure binnen 10 dagen na pedicurebehandeling compleet€15,50
Pedicure bij diabetes- en reumapatiënten€31,00
Teennagels lakken€10,00
Pedicure plus (zonder lakken), incl. voetscrub, voetmasker en onderbeen- en voetmassage€43,00

 

Afspraak maken Tarieven

murad-wit
maluwilz-wit
cndc-wit-klein
courtin-logo-wit-klein
hfl_laboratories-logo-web-4-wit-3