Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Uw voeten brengen u immers overal naar toe. Het is prettig als dat pijnloos geschiedt. Het is wenselijk dat uw voeten sterk en gezond zijn, omdat zij uw volledige gewicht elke dag weer dienen te dragen. Bovendien kan uw houding veranderen indien uw voeten pijn doen en daardoor kunnen nek- en rugklachten ontstaan. In het kader van voorkomen is beter dan genezen is het van belang preventief uw voeten te laten verzorgen door een professionele (medisch) pedicure. – Medisch Pedicure Uden

Als medisch pedicure kan ik u helpen bij de verzorging van uw voeten en het behandelen van de meest voorkomende nagel- en voetproblemen, zoals ingroeiende nagels, schimmelnagels, tunnelnagels of andere nagelaandoeningen. Maar ook voor likdoorns, eeltvorming en kloven.

U kunt bij Studio Sano tevens terecht voor nagelbeugeltechnieken, nagelreparaties, anti-druktechnieken, orthesiologie en schimmeldiagnostiek.

Specialisaties

Als medisch pedicure ben ik gespecialiseerd in:

  • de oncologische voet
  • de diabetische voet
  • de reumatische voet
  • en de overige risicovoet, zoals o.a. bij: ouderdom, verwaarlozing en spasmen.

Diabetes of reuma

Heeft u diabetes of reuma, dan is het extra van belang om regelmatig uw voeten goed te verzorgen en onder andere de conditie, de vermindering van gevoeligheid, de doorbloeding en eventuele aanwezige wondjes te (laten) controleren. Frequent een pedicurebehandeling ondergaan voorkomt veel problemen en ongemakken.

Advies – Medisch Pedicure Uden

Indien noodzakelijk verwijs ik u door naar huisarts, specialist of naar een podotherapeut.

Ook als u geen voetproblemen heeft, is het een weldaad om uw voeten eens goed te laten verzorgen en te verwennen, want de voeten zijn tenslotte onze basis. Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoek aan de pedicure. Ze zijn het meer dan waard!!

Provoet/ KRP

Ik ben aangesloten bij Provoet. Lidmaatschap van Provoet staat voor professionaliteit.

Tevens sta ik, Janneke van Dijk, geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor pedicures. Dit stelt eisen aan de vakbekwaamheid, het bijhouden van kennis en aan de bedrijfsvoering. Bij Studio Sano bent u dus aan het juiste adres.

 

 

Studio Sano, dé schoonheidssalon in Uden voor voetverzorging, (medisch)pedicure en teennagels lakken.

 

Interesse in andere behandelingen?

Bij Studio Sano kunt u ook terecht voor:

Pedicure

Tarieven

Informatie Prijs
Pedicure compleet €32,00
Likdoorn / ingegroeide nagel verwijderen €20,00
Pedicure binnen 10 dagen na pedicurebehandeling compleet €20.00
Pedicure bij diabetes- en reumapatiënten €35,00
Teennagels lakken €11,50
Pedicure plus (zonder lakken), incl. voetscrub, voetmasker en onderbeen- en voetmassage €47,50

 

Afspraak maken Tarieven