Voor iedereen is het verstandig om goed met de voeten om te gaan. Of je nu man of vrouw bent, jong of oud, je voeten brengen je overal naartoe. Je wilt dat dit pijnloos gaat en dat je voeten sterk en gezond blijven, omdat zij je volledige gewicht elke dag weer dragen. Het is belangrijk dat je voeten geen pijn doen, omdat je houding kan veranderen wanneer je voeten pijn doen. Dit zorgt weer voor nek- en rugklachten. In het kader van voorkomen is beter dan genezen, is het belangrijk om je voeten preventief te laten verzorgen door een (medisch) pedicure.

Wat doet een medisch pedicure?

Als medisch pedicure kunnen wij je helpen bij de verzorging van je voeten en het behandelen van de meest voorkomende nagel- en voetproblemen. Denk hierbij aan ingroeiende nagels, schimmelnagels, tunnelnagels of andere nagelaandoeningen en ook voor likdoorns, eeltvorming en kloven.

Bij ons kun je terecht voor nagelbeugeltechnieken, nagelreparaties, anti-druktechnieken, orthesiologie en schimmeldiagnostiek. 

pedicure Uden

Pedicure specialisaties

Als medisch pedicure hebben wij de volgende specialisaties:

  • de oncologische voet
  • de diabetische voet
  • de reumatische voet
  • de overige risicovoet, zoals o.a. bij ouderdom, verwaarlozing en spasmen.

Diabetes of reuma

Heb je diabetes of reuma? Dan is het extra van belang om je voeten regelmatig goed te laten verzorgen en om de conditie, de vermindering van gevoeligheid, de doorbloeding en eventuele aanwezige wondjes te (laten) controleren. Voorkom veel problemen en ongemakken door frequent een pedicurebehandeling in te plannen.

Advies bij medisch pedicure

Wanneer het noodzakelijk is, verwijzen wij je door naar de huisarts, specialist of een podotherapeut. Ook als je geen voetproblemen hebt, is het verstandig om je voeten regelmatig goed te laten verzorgen en verwennen, want de voeten zijn tenslotte je basis. Gun je voeten daarom regelmatig een bezoek aan de pedicure. Ze zijn het meer dan waard!

Provoet/KRP

Studio Sano is aangesloten bij Provoet, wat staat voor professionaliteit voor de voetverzorging. De eigenaresse van Studio Sano – Janneke van Dijk – staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor pedicures. Dit stelt eisen aan de vakbekwaamheid, het bijhouden van kennis en aan de bedrijfsvoering.

logo ProVoet

Andere behandelingen

Naast de reguliere (medisch) pedicurebehandeling, kun je bij Studio Sano ook terecht voor:

Tarieven

Informatie Prijs
Pedicure compleet €37,00
Likdoorn / ingegroeide nagel verwijderen €26,00
Eelt verwijderen €30.00
Pedicure bij diabetes- en reumapatiënten €37,00
Teennagels lakken €13,00
Pedicure plus (zonder lakken), incl. voetscrub, voetmasker en onderbeen- en voetmassage €52,00

 

Wil jij ook je voeten goed verzorgen? Plan hier dan je afspraak voor een pedicure in!

Afspraak maken

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo