Effectief pigmentatie verwijderen bij Studio Sano

Bij Studio Sano in Uden maken we gebruik van de geavanceerde MedCos IPL SHR-technologie om diverse vormen van pigmentatie doeltreffend en veilig aan te pakken, met name hinderlijke pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekjes, zowel in het gezicht als bijvoorbeeld op het lichaam of de handen. Een enkele behandeling geeft al een zeer mooi resultaat. Gemiddeld zijn 1 tot 3 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Dit is hoe de behandeling werkt:

  • Gepulseerd licht: onze behandelmethode maakt gebruik van gepulseerd licht, gefilterd op een golflengte van 520 NM, dat nauwkeurig gericht wordt op het te behandelen gebied.
  • Hoogenergetisch licht: Het zichtbaar hoogenergetische gepulseerde licht wordt specifiek gericht op de pigmentatie, waar het door selectieve verhitting wordt geabsorbeerd.
  • Warmte-energie: de geabsorbeerde lichtenergie wordt omgezet in warmte-energie, waardoor het pigment effectief wordt aangepakt.
  • Huidreactie: In de meeste gevallen zal de behandelde plek donkerder worden en kan er een oppervlakkige huidverbranding optreden.
  • Duur van de behandeling: De duur van de behandeling varieert van 5 tot 10 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.
  • Herstelperiode: tussen opeenvolgende sessies wordt een herstelperiode van enkele weken aangehouden.

Bij Studio Sano in Uden zijn pigmentatiebehandelingen ideaal voor goedaardige gepigmenteerde aandoeningen gerelateerd aan zonlicht, zoals:

  • Hyperpigmentatie: pigmentvlekken.
  • Lentigines: bruine vlekken over het lichaam.
  • Epheliden: sproetjes.
  • Poikiloderma van civatte: pigmentstoornis in combinatie met zonneschade en verouderingsverschijnselen.

Belangrijk

Let op dat de behandeling het meest effectief is bij lichte huidtypes; mensen met een donkere huidtint of intensieve zonverkleuring kunnen helaas niet worden behandeld.

Bij Studio Sano in Uden kan de opgewekte warmte tijdens de behandeling worden vergeleken met zonnebrand, maar de procedure is over het algemeen goed te verdragen door alle huidtypes. Opvallend is dat na slechts één behandeling vaak al aanzienlijke verbeteringen zichtbaar zijn. Meestal zijn 1 tot 4 behandelingen bij Studio Sano in Uden voldoende om de gewenste resultaten te bereiken, waardoor deze technologie niet alleen effectief is maar ook efficiënt in het verminderen van pigmentatie en het herstellen van een egale, stralende huid.

Ontdek deze specialistische behandeling bij Studio Sano in Uden. Laat je huid egaliseren en verminder pigmentatie op elke gewenste plek op het lichaam of gezicht.

Afspraak maken

Tarieven

Pigmentatie Prijs
Gelaat € 95
Wangen (incl. jukbeenlijn) € 59
Neus € 39

Informeer naar acties in de salon

Afspraak maken

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo