huidverzorging1

Gezichtsbehandeling Uden? Voor huidverzorging in Uden is Studio Sano uw plek! Uw huid weerspiegelt uw gezondheid. Een ‘perzikhuid’ is helaas niet vanzelfsprekend. Een gave huid vergt een gezond voedingspatroon, voldoende slaap, regelmatige lichaamsbeweging en de juiste verzorging. Maar wat is nu de beste zorg voor uw huid? Studio Sano helpt u graag deze vraag te beantwoorden middels een huidanalyse. Zodoende krijgt u deskundig en persoonlijk advies.

Onder het motto ‘samen werken aan een gezonde huid’ gaat Studio Sano (gezichtsbehandeling Uden) met u de strijd aan. Voor (het behoud van) een gezonde en gave huid is het belangrijk dagelijks zorg te besteden aan uw huid. Voor een optimaal resultaat stemt u de verzorgingsproducten, welke u thuis gebruikt, af op de behandelingen.

Kwalitatief hoogwaardige producten – Gezichtsbehandeling Uden

Bij Studio Sano zijn slechts kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten verkrijgbaar. Als gevolg van jarenlang onderzoek en blijkens ervaringen van klanten worden met producten van Herbalife ongekende resultaten behaald. Derhalve vindt u bij Studio Sano verzorgingsproducten van Herbalife voor elk huidtype.

Tarieven van gezichtsbehandeling Uden

BasicReiniging, huidanalyse, peeling, dieptereiniging, gezichtsmassage, masker en crème45 min€46,00
ClassicReiniging, huidanalyse, peeling, dieptereiniging, harsen gelaat, epileren, massage van gezicht, hals en decolleté, masker en crème± 60 min€51,50
De luxeEvenals gezichtsbehandeling classic met een heerlijke uitbreiding van de massage en een ampul met de hoogst mogelijke concentratie werkstoffen afgestemd op de huidconditie± 75 min€59,00
Kort maar krachtigReiniging, peeling, dieptereiniging of harsen gelaat of epileren en crème± 25 min€33,00
murad-wit
maluwilz-wit
cndc-wit-klein
courtin-logo-wit-klein
hfl_laboratories-logo-web-4-wit-3