Dé Oplossing voor huidverbetering en effectieve ontharing: MedCos IPL-technologie

Welkom bij Studio Sano in Uden, waar we gespecialiseerd zijn in huidverbetering. Of je nu worstelt met acné, couperose, huidveroudering, of ongewenste haargroei, wij bieden effectieve oplossingen met onze geavanceerde MedCos IPL-technologie.

In-Motion Technologie

De MedCos SHR werkt voor 50% op pigment, dankzij de “In-Motion Technologie”, waarbij de huid en het haarzakje langzaam worden opgewarmd. Onderzoek toont aan dat dit langzame opwarmproces even effectief kan zijn als de traditionele IPL-methode. SHR gebruikt meerdere impulsen achter elkaar, met lager energieniveau en minder blootstelling aan de huid, waardoor het geschikt is voor donkere en gevoelige huidtypes en zeer effectief bij huidverbetering, huidverjonging en definitieve ontharing.

Acnébehandeling

Heb jij genoeg van de constante strijd tegen acné? Ontdek de pijnloze en effectieve MedCos IPL acné behandeling. Deze methode maakt gebruik van Intense Pulsed Light (IPL), dat bacteriën remt en de huid kalmeert, waardoor acné zichtbaar afneemt. Duurzame resultaten voor een rustige, egale huid. Bespreek ook ons gepersonaliseerd productadvies voor thuisgebruik.

Couperose verwijderen

Veilig en effectief couperose en bloedvaatjes laten verwijderen met de MedCos IPL SHR methode. Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van gepulseerd licht, dat via een filter de storende bloedvaatjes verwijdert. Resultaatgericht en geschikt voor diverse huidtypes. Ervaar de pijnloze behandeling en geniet van een egale teint.

Pigmentatie

De storende pigmentvlekken kunnen worden verwijderd door het gepulseerde licht van de IPL. Je kan in aanmerking komen voor een pigmentatie behandeling bij goedaardige gepigmenteerde aandoeningen, deze zijn gerelateerd aan zonlicht:

  • Hyperpigmentatie: pigmentvlek
  • Lentigines: bruine vlekken, vaak over het gehele lichaam, iets groter dan sproetjes
  • Sproetjes: zonnevlekjes
  • Poikiloderma van civatte: pigmentstoornis in combinatie met zonneschade en verouderingsverschijnselen

Een enkele behandeling geeft al een zeer mooi resultaat. Gemiddeld zijn 1 tot 3 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Huidverjonging

Transformeer je huid met MedCos IPL huidverjonging. Pak rimpels, pigmentvlekken, en verslapping aan. Indrukwekkende resultaten dankzij stimulatie van nieuwe huidcellen, collageen, en elastine. De behandeling maakt gebruik van IPL-technologie om de huid te revitaliseren en een jeugdige gloed te herstellen.

Definitieve ontharing

Neem definitief afscheid van ongewenste haargroei met MedCos IPL SHR ontharen. Deze pijnloze en efficiënte methode maakt gebruik van geconcentreerd licht om haarzakjes te verwarmen en te vernietigen. Geschikt voor diverse haar- en huidskleuren, met korte behandeltijden en langdurige haarvermindering. Wacht niet langer, kies voor een ultieme ontharingservaring.

Ontdek deze specialistische behandeling bij Studio Sano in Uden. Geef jezelf de stralende, zachte en egale huid waar je naar verlangt. Neem vandaag nog contact op voor een consult.

Afspraak maken

Tarieven

Ontharen gezicht Prijs
Wenkbrauwen tussenstuk € 31
Kaaklijn (incl. bakkebaarden) € 59
Wangen (incl. jukbeenlijn) € 59
Bovenlip € 31
Kin € 39
Hals € 59
Gehele gezicht (excl. oorschelpen en hals) € 90
Ontharen lichaam Prijs
Nek € 59
Schouders € 90
Oksels € 59
Rug (tot taille) €175
Borsten vrouw (incl. tepelhof) € 79
Borst man € 90
Buik man € 99
Bikinilijn € 75
Brazilian € 99
Billen € 95
Bilnaad € 79
Ontharen ledematen Prijs
Bovenarmen € 95
Onderarmen € 95
Armen volledig €180
Handen (incl. vingers) € 59
Vingers € 39
Bovenbenen €175
Onderbenen (incl. knie) €145
Benen volledig €285
Voeten (incl. tenen) € 75
Tenen € 39
Huidverjonging Prijs
Gelaat € 95
Hals € 65
Decollete € 75
Acné Prijs
Gelaat € 65
Wangen (incl. jukbeenlijn) € 59
Nek / Hals € 75
Schouders € 80
Rug uitgebreid €145
‘acné incl. gezichtsbehandeling 75min. €120
Couperose Prijs
Gelaat € 85
Wangen (incl. jukbeenlijn) € 59
Neus € 39
Spider Naevi Prijs
Gelaat € 80
Lichaam / ledematen € 95
Pigmentatie Prijs
Gelaat € 95
Wangen (incl. jukbeenlijn) € 59
Neus € 39

Informeer naar acties in de salon

Afspraak maken

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo