Ben jij nieuwsgierig naar wat jouw tenen te vertellen hebben over jou? Laat je bij Studio Sano verrassen door het geheim van je tenen!

Wat is tenen lezen?

Het lezen van de tenen is een manier om meer zelfinzicht te krijgen en om bepaalde gedragspatronen te duiden. Je tenen vertellen namelijk iets over je persoonlijkheid en gemoedstoestand. Ben je veel met persoonlijke ontwikkeling bezig? Dan is tenen lezen een verrijking! 

Het doel van het lezen van tenen is om mensen een spiegel voor te houden, waardoor inzicht wordt verkregen en belastende levenspatronen duidelijk worden. Het ‘lezen’ van de emotionele beleving heeft niets te maken met het voorspellen van de toekomst, maar juist met hoe jouw karakter is. Tenen spreken een duidelijke taal én de waarheid!

Het is belangrijk dat beseft wordt dat een tenenlezer geen waardeoordeel geeft. De tenenlezer observeert en interpreteert en koppelt dit bij jou terug. Deze kennis stelt jou in staat om je verder te ontwikkelen als je dat wilt. Wanneer de persoon in kwestie verandert, zal ook de stand van de tenen veranderen. 

tenen lezen uitleg

Hoe werkt tenen lezen?

Je tenen worden gelezen tijdens een persoonlijk consult. De tenenlezer vertelt aan de hand van de vorm en stand van je tenen wat zij ziet. Een schriftelijk consult kan ook, dan stuur je een foto van je tenen naar Studio Sano. De tenenlezer analyseert vervolgens wat zij ziet. Van die bevindingen ontvang je een schriftelijk verslag. 

Workshop tenen lezen

Naast het lezen van tenen in een persoonlijk consult, kun je bij Studio Sano ook een workshop boeken voor het lezen van je tenen. Ben je op zoek naar een leuk en origineel onderdeel voor een vrijgezellendag of een niet-alledaagse manier om je collega’s beter te leren kennen? Volg een workshop ‘tenen lezen’. Het is leuk en erg waardevol voor jezelf en om anderen te leren kennen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

tenen lezen bij Studio Sano

Tarieven

Informatie Prijs
Live consult zonder schriftelijke analyse €42,00
Live consult met schriftelijke analyse €77,50
Schriftelijke analyse (je mailt een foto van de voeten) €45,00
Workshop tenen lezen, prijs per persoon €30,00

 

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw tenen over jou zeggen? Plan hier een afspraak in!

Afspraak maken

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo