Bent u nieuwsgierig naar wat uw tenen te vertellen hebben? Laat u verrassen door het geheim van uw tenen!

Het lezen van tenen is een manier om zelfkennis op te doen en om gedragspatronen te duiden, uw tenen vertellen namelijk iets over uw persoonlijkheid en gemoedstoestand. Tenen lezen is een verrijking voor een ieder die bezig is met bewustwording en zichzelf of de ander beter wil leren kennen. 

Het doel van het ‘tenenonderzoek’ is om mensen een spiegel voor te houden, waardoor inzicht wordt verkregen en belastende levenspatronen duidelijk worden. Het ‘lezen’ van de emotionele beleving heeft niets te maken met toekomstvoorspelling, maar met karakterbeschrijving. Tenen spreken een duidelijke taal én de waarheid!

Het is belangrijk dat beseft wordt dat een tenenlezer geen waardeoordeel geeft. De tenenlezer observeert en interpreteert en voorziet u van informatie. Deze kennis stelt u in staat om, indien gewenst, verder te ontwikkelen. Wanneer de persoon in kwestie verandert, zal ook de stand van de tenen veranderen.

Hoe gaat het in zijn werk?

In een persoonlijk consult zal de tenenlezer u aan de hand van vorm en stand van uw tenen vertellen wat zij ziet. Bij een schriftelijk consult stuurt u een foto van uw tenen, die vervolgens door de tenenlezer wordt geanalyseerd. Van haar bevindingen ontvangt u dan een verslag.

Workshop ‘tenen lezen’

Op zoek naar een leuk en origineel onderdeel voor een vrijgezellendag of een niet-alledaagse manier om uw collega’s beter te leren kennen? Informeer naar de mogelijkheden om een workshop ‘tenen lezen’ te volgen. Het is erg vermakelijk en nog nuttig ook, wat wilt u nog meer?

 

Studio Sano, de schoonheidssalon in Uden voor tenen lezen.

Tarieven

Informatie Prijs
Live consult zonder schriftelijke analyse €42,00
Live consult met schriftelijke analyse €77,50
Schriftelijke analyse (u mailt een foto van de voeten) €45,00
Workshop tenen lezen, prijs per persoon €30,00