Een ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een warme of koude massageolie gebruikt wordt.

Een ontspanningsmassage kan ter behoud van een goede gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, erg goed preventief werken. Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Door de ontspanning van het lichaam kunnen eveneens allerlei klachten, welke het gevolg zijn van stress, zoals ‘spanningshoofdpijn’, chronische vermoeidheid, een stijve nek en rug of slaapproblemen, worden verminderd. U zult merken, dat u met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken wordt.

Massages

U kunt het gehele lichaam laten masseren, maar u kunt ook voor een deelmassage kiezen. Tijdens een massage wordt u geheel toegedekt met handdoeken op plaatsen waar niet gemasseerd wordt. De massageruimte is prettig verwarmd en op de achtergrond klinkt rustgevende muziek. Aan plekken waar de spieren stijf zijn of waar verhardingen worden gevoeld zal extra aandacht worden besteed.

Sommige mensen denken bij een massage direct aan seks. Dit is soms aanleiding voor vervelende misverstanden. Vandaar wordt expliciet het volgende vermeld:

U kunt bij Studio Sano niet terecht voor een erotische of tantrische massage!

Studio Sano, dé schoonheidssalon in Uden voor massages.

Tarieven

Informatie Tijdsduur Prijs
Nek- en schoudermassage ± 15 min €23,50
Uitgebreide rug massage ± 30 min €43,50
Massage van top tot teen, incl. gezicht + hoofdhuid ± 55 min €71,00