Bij Studio Sano kun je bij jouw pedicurebehandeling, gezichtsbehandeling of permanente make-up ook aansluitend een massage boeken. Of plan een ontspanningsmassage los in! Bij Studio Sano bieden wij lichaamsmassages puur voor de ontspanning aan, waarbij een warme of koude massageolie direct op de huid gebruikt wordt. 

Een ontspanningsmassage kan ter behoud van een goede gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, erg goed preventief werken. Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren en maakt de spieren, pezen en gewrichten soepeler. Daarnaast verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid en wordt de afvoer van het lymfevocht gestimuleerd waardoor afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Doordat het lichaam zo ontspant, kunnen allerlei klachten welke het gevolg zijn van stress worden verminderd. Denk hierbij aan:

  • ‘Spanningshoofdpijn’
  • Chronische vermoeidheid
  • Een stijve nek of rug
  • Slaapproblemen

Je gaat merken dat je met een ontspannen lichaam ook geestelijk makkelijker tot rust komt. Zo kom je uit die negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten! 

Ontspanningsmassage bij Studio Sano

Verschillende ontspanningsmassages

Je kunt het hele lichaam laten masseren, of voor een deelmassage kiezen. Tijdens de massage wordt je helemaal toegedekt met handdoeken op plaatsen waar je niet gemasseerd wordt. De massageruimte is prettig verwarmd en op de achtergrond klinkt ontspannende muziek. Aan plekken waar de spieren stijf zijn of waar verhardingen worden gevoeld wordt extra aandacht besteed.  

LET OP: Bij Studio Sano kun je niet terecht voor een erotische of tantrische massage!

Tarieven

Informatie Tijdsduur Prijs
Nek- en schoudermassage ± 15 min €23,50
Uitgebreide rug massage ± 30 min €43,50
Massage van top tot teen, incl. gezicht + hoofdhuid ± 55 min €71,00
Voetreflexzonemassage, intake + behandeling ± 90 min €79,00
Daaropvolgende voetreflexzonebehandelingen ± 45 min €55,00

 

Ben je wel toe aan een ontspanningsmassage? Plan hier gelijk je massage in!

Afspraak maken

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo