Hoe fantastisch is het als uw huid er mooi egaal uitziet en straalt van gezondheid? Bij beautyinstituut Studio Sano helpen wij u graag om dit te realiseren. Het is namelijk onze passie om uw huid te verbeteren en te verjongen op een natuurlijke manier. Wij maken daarbij gebruik van het Murad Method Facial System, ontwikkeld door de vooraanstaande dermatoloog dokter Murad uit de USA, dat is gebaseerd op het Inclusive Health systeem.

Huidverbetering is een totaalervaring waarbij aandacht wordt besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor uw persoonlijke huidbehoeften en wensen. Hierbij kunt u denken aan het zichtbaar verminderen van diepe rimpels, pigmentvlekken, gevoeligheden (couperose) en onzuiverheden.

De kracht van een Murad behandeling zit hem in de combinatie van intensieve huidverbeterende producten en behandel- en massagetechnieken voor totale ontspanning. Wij gaan verder waar een ander merk stopt. Wij kijken naar u als persoon, wie bent u in de kern? Hoe voel u zich? Wat eet u? En wat voor producten gebruikt u?

Wat wilt u aan uw huid verbeteren?

Huidverbetering

murad-wit
maluwilz-wit
cndc-wit-klein
courtin-logo-wit-klein
hfl_laboratories-logo-web-4-wit-3