Welkom bij Studio Sano in Uden: de ultieme oplossing voor acnéproblemen

Heb jij genoeg van de constante strijd tegen acné? Wij begrijpen de frustratie die gepaard gaat met deze ontstekingsziekte van de talgklieren. De oorzaken variëren van een schommelende hormoonhuishouding tot voeding, stress en erfelijkheid, waardoor acné niet alleen een huidprobleem is maar ook cosmetisch storend kan zijn. Als jij klaar bent voor een positieve verandering, dan is onze MedCos IPL acné behandeling dé oplossing waar je naar zoekt. Bij Studio Sano in Uden streven we naar zichtbare resultaten die jouw zelfvertrouwen herstellen.

MedCos IPL acné behandeling: jouw weg naar een rustige en egale huid

  • Pijnloos en effectief: hoewel de behandeling over het algemeen pijnloos is, begrijpen we dat iedereen een andere pijngrens heeft. De MedCos IPL behandeling heeft niet alleen een pijnverlichtend effect, maar remt ook bacteriën, waardoor jouw huid kalmeert en acné zichtbaar afneemt.
  • Duurzame resultaten: na de MedCos IPL acné behandeling zul je merken dat je huid niet alleen rustiger is, maar ook minder rood. Zichtbaar resultaat is waar wij voor staan.
  • De realiteit van acné: we willen eerlijk zijn. Hoewel de MedCos IPL behandeling fantastische resultaten oplevert, komt acné vaak van binnenuit of heeft het hormonale oorzaken. Hierdoor is het belangrijk om naast deze behandelingen een gepersonaliseerd product advies te volgen voor thuis.

De behandeling: persoonlijk en effectief

De MedCos IPL vernietigt de bacterie P. Acnes, waardoor de huid tot rust komt en acné vermindert. Elke behandeling duurt slechts 10-15 minuten, met intervallen van ongeveer 2 weken tussen opeenvolgende behandelingen. Onze deskundige behandelaars bespreken bij aanvang de toepasbaarheid van de kuur en bepalen het optimale aantal behandelingen, vaak rond de 8 sessies, afhankelijk van de ernst van de acné.

Wie kan profiteren van de MedCos IPL behandeling?

De behandeling is effectief bij actieve, niet ontstoken acné. Houd er echter rekening mee dat oude acné littekens niet zullen verdwijnen, en mensen met een donkere of zongebruinde huid komen mogelijk niet in aanmerking vanwege overmatig pigment.

De diepere oorzaken van acné: een inzicht in jouw huid

Onder invloed van hormonen ondergaat de huid veranderingen die de talgklieren vergroten en de talgproductie verhogen. Dikkere talg kan de afvoer bemoeilijken, wat kan leiden tot verstopte talgklieren. Bacteriën, vooral P. Acnes, kunnen ontstekingen veroorzaken.

Bij Studio Sano in Uden begrijpen we dat acné meer is dan een oppervlakkig probleem. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor een consult en samen de weg naar een rustigere, stralende huid te bewandelen.

Afspraak maken

Tarieven

Acné Prijs
Gelaat € 65
Wangen (incl. jukbeenlijn) € 59
Nek / Hals € 75
Schouders € 80
Rug uitgebreid € 145
‘acné incl. gezichtsbehandeling 75min. € 120

Informeer naar acties in de salon

Afspraak maken

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo