MedCos IPL SHR ontharen: neem definitief afscheid van ongewenste haargroei

Heb je genoeg van eindeloos scheren, epileren, harsen of waxen? Wil je verlost zijn van stoppels en ingegroeide haartjes op je oksels, bikinilijn of rug? Studio Sano in Uden heeft dé oplossing voor jou met de revolutionaire MedCos IPL (Intense Pulsed Light) & IPL SHR methode. Ontdek wat deze hoogwaardige behandeling voor jou kan betekenen.

De behandeling in detail:

De MedCos IPL & IPL SHR ontharingsmethode maakt gebruik van geconcentreerd licht om haarzakjes te verwarmen en te vernietigen, waardoor haartjes definitief wegblijven. Deze vrijwel pijnloze behandeling is snel en efficiënt, met een gemiddelde behandeltijd van slechts vijf minuten voor oksels of de bikinilijn.

 • Pigmentkracht: donker haar bevat pigment (melanine) dat licht absorbeert en omzet in warmte. MedCos IPL richt zich op dit pigment, geleidt de warmte naar de haarwortel, en vernietigt deze, met blijvende haarvermindering als resultaat.
 • Geprogrammeerde instellingen: het MedCos IPL & IPL SHR systeem is ingesteld voor diverse haar- en huidskleuren, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan behandelingen.
 • Snelheid en effectiviteit: met MedCos IPL SHR is de duur van behandelingen kort, dankzij het grote behandeloppervlak. Hier zijn enkele voorbeelden met de gemiddelde behandeltijd:
  • Bovenlip: 1 minuut per behandeling
  • Oksel: 5 minuten per behandeling
  • Bikinilijn: 5 minuten per behandeling
  • Benen: 30 minuten per behandeling
  • Volledige rug: 25 minuten per behandeling

Voor wie is de behandeling geschikt?

De MedCos IPL behandeling is ideaal voor lichte huiden met donker haar. Helaas zijn blonde, rode en grijze haren minder vatbaar vanwege een gebrek aan pigment. Mensen met een donker getinte huid of zongebruinde huid (huidtype VI) kunnen niet behandeld worden vanwege het hogere pigmentgehalte.

Aantal behandelingen en pijnsensatie:

 • Benodigde behandelingen: gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor 80% tot 90% haarreductie. Jaarlijks onderhoud houdt het resultaat optimaal.
 • Gevoeligheid: de lichtflits kan een prikkeling geven, vergelijkbaar met een tikje van een elastiekje, maar is goed te verdragen.

Het belang van behandelperiodiek:

Een consistente behandelperiodiek is cruciaal voor optimale resultaten. Afwijkingen kunnen leiden tot meer behandelingen door de haargroeicyclus.

Wacht niet langer en zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei! Kies voor de MedCos IPL SHR behandeling bij Studio Sano in Uden, waar professionaliteit en effectiviteit samenkomen voor jouw ultieme ontharingservaring.

Afspraak maken

Tarieven

Ontharen gezicht Prijs
Wenkbrauwen tussenstuk € 31
Kaaklijn (incl. bakkebaarden) € 59
Wangen (incl. jukbeenlijn) € 59
Bovenlip € 31
Kin € 39
Hals € 59
Gehele gezicht (excl. oorschelpen en hals) € 90
Ontharen lichaam Prijs
Nek € 59
Schouders € 90
Oksels € 59
Rug (tot taille) € 175
Borsten vrouw (incl. tepelhof) € 79
Borst man € 90
Buik man € 99
Bikinilijn € 75
Brazilian € 99
Billen € 95
Bilnaad € 79
Ontharen ledematen Prijs
Bovenarmen € 95
Onderarmen € 95
Armen volledig € 180
Handen (incl. vingers) € 59
Vingers € 39
Bovenbenen € 175
Onderbenen (incl. knie) € 145
Benen volledig € 285
Voeten (incl. tenen) € 75
Tenen € 39

Informeer naar acties in de salon

Afspraak maken

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo