Je wilt graag mooie nagels die er fris uitzien wanneer je je blote voeten laat zien. Bijvoorbeeld bij je wekelijkse yogales, wanneer je op slippers loopt of open schoenen aan hebt op dat feestje komend weekend. Maar wat als je van nature niet gezegend bent met mooie teennagels? Dan kan de natuur een handje geholpen worden middels een teennagelcorrectie!

Wat is een teennagelcorrectie?

Wilde-Pedique Plus helpt om op een duurzame en verantwoorde wijze je nagels te corrigeren, bijvoorbeeld als ze bruin, beschimmeld of beschadigd zijn. Wilde-Pedique Plus is een lichthardende en bijzonder elastische kunststof die zich uitmuntend aan elke beweging van je voet of teennagel aanpast. Een teennagelcorrectie doet geen pijn en zorgt voor prachtig resultaat, namelijk teennagels die er gezond, mooi en toch natuurlijk uitzien! Bovendien bevat Wilde-Pedique Plus de wetenschappelijk geteste component, piroctone olamine, die voor wat betreft schimmels en gisten een kiemdodende werking heeft.

teennagelcorrectie Uden

Maatwerk bij teennagelcorrectie

Heb je een nagelbeugel in verband met een ingegroeide teennagel? Dat maakt niet uit! Het nageloppervlak inclusief de nagelbeugel wordt verzegeld bij Wilde-Pedique Plus. Verder is het goed om te weten dat het gecombineerd kan worden met moderne laktechnieken zoals de ‘French Pedicure’. 

Een behandeling met Wilde-Pedique Plus is altijd maatwerk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te kijken wat voor jou de meest geschikte aanpak is om het gewenste resultaat te behalen.

Tarieven

Informatie Prijs
Gelnagel Wilde Pedique €25,00
2 Gelnagels Wilde Pedique €38,00
French (zonder schimmel) €49,00
French (bij schimmelnagels) €59,00

 

Wil jij ook mooie en gezonde teennagels? Plan hier dan je afspraak voor een teennagelcorrectie in!

Afspraak maken

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo