U wilt uiteraard graag mooie nagels die er fris en fruitig uitzien als u voornemens bent uw slippers of open schoenen aan te trekken. Maar wat nu als u niet van nature gezegend bent met prachtige nagels? Dan moet de natuur een handje geholpen worden. Middels Wilde-Pedique Plus kunnen op een duurzame en verantwoorde wijze bijvoorbeeld bruine, beschimmelde en/of beschadigde teennagels gecorrigeerd worden. Het resultaat: nagels die er gezond, mooi en toch natuurlijk uitzien. Stralende nagels zullen een glimlach op uw gezicht toveren en dat is toch waar het om draait, een gevoel van welzijn creëren. U verdient tenslotte toch gewoon het beste.

Wilde-Pedique Plus is een lichthardende en bijzonder elastische kunststof die zich uitmuntend aan elke beweging van uw voet of teennagel aanpast. Een teennagelcorrectie door middel van Wilde-Pedique Plus zal dan ook absoluut niet als hinderlijk worden ervaren. Bovendien bevat Wilde-Pedique Plus de wetenschappelijk geteste component, piroctone olamine, die voor wat betreft schimmels en gisten een kiemdodende werking heeft.

Heeft u een nagelbeugel in verband met een ingegroeide teennagel? Geen probleem, want bij Wilde-Pedique Plus wordt het nageloppervlak inclusief de nagelbeugel verzegeld.

Verder is het goed om te weten dat Wilde-Pedique Plus gecombineerd kan worden met moderne laktechnieken als ‘French pedicure’.

Maatwerk

Een behandeling met Wilde-Pedique Plus is maatwerk. Aarzelt u niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen met mij om te bezien wat voor uw teennagel(s) de meest geschikte aanpak is, zodat het door u gewenste resultaat wordt bereikt.

Tarieven

Informatie Prijs
Gelnagel Wilde Pedique €25,00
2 Gelnagels Wilde Pedique €38,00
French (zonder schimmel) €49,00
French (bij schimmelnagels) €59,00