Je handen zijn je visitekaartje en verdienen daarom de best mogelijke verzorging. Je krijgt immers niet een tweede kans om een eerste indruk te maken. Wij helpen je graag bij een perfecte eerste indruk!

Het doel van een manicure bij Studio Sano is om het uiterlijk en het gevoel van je handen te verbeteren. Een belangrijk onderdeel van een manicurebehandeling vormt dan ook de verzorging van de nagels. Tijdens een manicure worden je natuurlijke nagels grondig gereinigd en worden de nagelriemen behandeld en in goede conditie gebracht. Je natuurlijke nagels worden netjes in vorm gevijld. De finishing touch is natuurlijk het lakken van de nagels en het masseren & hydrateren van de handen. Alles voor verzorgde handen!

manicure Uden

Gewone nagellak of CND™ SHELLAC™

Wij lakken je nagels met een gewone nagellak of naar wens met de CND™ SHELLAC™. Een gewone nagellak blijft normaal gesproken 3-5 dagen zitten, maar veel mensen hebben er last van dat de nagellak al snel begint te ‘chippen’. Met CND™ SHELLAC™ is dit verleden tijd! Dit is namelijk een gelnagellak die een gellaagje over je eigen natuurlijke nagels creëert. CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat zónder de natuurlijke nagel te beschadigen tijdens de behandeling! 

Het ideale van CND™ SHELLAC™ is dat je een langer behoud van je nagellak hebt en dat je de natuurlijke nagel niet beschadigt. Zowel bij het aanbrengen als bij het verwijderen van deze SHELLAC™, blijft de natuurlijke nagel onbeschadigd. Het verwijderen van de SHELLAC™ doen we in onze salon met een speciale wrap met CND™ Nourishing Remover. 

Verwijder je SHELLAC™ nooit door het er zelf vanaf te trekken of eraf te vijlen! Hiermee breng je schade aan je natuurlijke nagel.

Tarieven

Informatie Prijs
Vijlen en lakken van natuurlijke nagels €26,50
Shellac inclusief verwijderen €34,00

 

Ben je ook toe aan een manicure of wil je graag Shellac op je vinger- en of teennagels? Plan hier je afspraak in!

Afspraak maken

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo