Bij Studio Sano kun je bij jouw gezichtsbehandeling een bindweefselmassage boeken. De bindweefselmassage versterkt de werking van de gezichtsbehandeling doordat deze massagetechniek de huid zichtbaar verstevigt en jouw gezichtsbehandeling echt afmaakt!

Wat is bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is gericht op het stimuleren van het bindweefsel in het gezicht. Bindweefsel zit in ons hele lichaam en ondersteunt en verbindt spieren, gewrichten en organen. Het onderhuidse bindweefsel houdt warmte vast, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transporteren van zuurstof, voedings- en afvalstoffen. 

De massage is gericht op het stimuleren van dit onderhuidse bindweefsel om zo je huidconditie te verbeteren. We activeren de stofwisseling en verhogen de doorbloeding. Bij bindweefselmassage komen er speciale diepe massagetechnieken aan te pas om zo op het bindweefsel in te werken. Bindweefselmassage geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels en volumeverlies. Daarnaast kan het verlichting en verbetering geven bij verharde, pijnlijke en verkleefde littekens, om deze minder zichtbaar te maken. 

Bindweefselmassage in Uden

Doet bindweefselmassage pijn?

Veel mensen vinden bindweefselmassage geen pijn doen, maar ook niet prettig om te ervaren. Aangezien bindweefselmassage gericht is op het onderhuidse en er diepe massagetechnieken worden toegepast, wordt er harder gemasseerd dan bij bijvoorbeeld een ontspanningsmassage. Bindweefselmassage is ook niet gericht op ontspanning, maar juist op het doel – de versteviging van de huid – gericht. Er zijn wel verschillende gradaties van bindweefselmassage. Zo kunnen we afspreken dat we beginnen met een mildere vorm en het elke behandeling opbouwen om zo meer resultaat te behalen.

Net als bij een reguliere massage komen er ook bij bindweefselmassage veel afvalstoffen vrij. Drink na de massage dan ook goed om hoofdpijn te voorkomen.

Bindweefselmassage is een effectieve en natuurlijke manier om je huid een boost te geven. Na een behandeling kan er al verbetering zichtbaar zijn, maar voor een optimaal resultaat raden we een kuurverband van 6 wekelijkse behandelingen aan. 

Afspraak maken

Tarieven 

Informatie Tijdsduur Prijs
Bindweefselmassage  45 min €68,00
Bindweefselmassage alleen te boeken tijdens een gezichtsbehandeling   15 min €30,00
Bij het boeken van een kuur van 6 behandelingen ontvang je 10% korting.

 

Wil jij je huid verbeteren door middel van bindweefselmassage? Plan hier je behandeling in!

Afspraak maken

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo