Bij Studio Sano bieden we een (medisch) pedicure in Uden

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon waar u een pedicure in Uden kunt krijgen? Bij Studio Sano bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij zijn namelijk experts op het gebied van voetverzorging en kunnen de voeten zowel ultiem verwennen als voetgerelateerde klachten behandelen. Zo kunt u bij ons niet alleen een normale pedicure, maar ook een medisch pedicure in Uden boeken. Daarbij geven we gerichte aandacht aan zaken als doorbloeding, schimmelnagels, likdoorns en kloven, maar ook aan anti-druktechnieken, orthesiologie en nagelreparaties. We hebben ons op het gebied van pedicures gespecialiseerd in:

  • de oncologische voet
  • de diabetische voet
  • de reumatische voet
  • en de overige risicovoet, zoals bij ouderdom, verwaarlozing en spasmen

Bij al deze klachten bieden we een passende behandeling, die de symptomen niet alleen verlicht maar de voeten er ook gezonder uit doet zien.

Tarieven

Pedicure Uden

 

Professionele pedicure in Uden

Door onze vele specialisaties kunnen wij u een zeer professionele pedicure in Uden bieden. Uiteraard zijn we aangesloten bij Provoet, wat tevens de professionaliteit van de behandelingen garandeert. Bij Studio Sano bent u dus aan het juiste adres voor een medische pedicure, maar ook voor wanneer u uw voeten simpelweg eens wilt laten verzorgen en verwennen. Zeker in de lente en de zomer is het wel zo prettig als ze er netjes en verzorgd uitzien, eventueel met een mooi lakje op de nagels.

Recensies

 

De behandelingen in onze schoonheidssalon

Naast onze pedicure in Uden kunt u natuurlijk ook voor diverse andere behandelingen in onze schoonheidssalon nabij Veghel terecht. We bieden bijvoorbeeld allerlei gezichtsbehandelingen aan. Indien u last heeft van acne, rimpels of fijne lijntjes, hyperpigmentatie of gerstekorrels kunnen we u een behandeling op maat aanbieden. We beschikken over de juiste technieken en ervaring om vrijwel elke huidklacht te behandelen, wat we altijd doen aan de hand van uw persoonlijke huidtype en de conditie van uw huid.

Neem contact op

 

Ga voor een vollere oogopslag

Zou u graag permanente make up in Uden laten zetten? Ook dan zit u bij Studio Sano goed. We hebben ons namelijk gespecialiseerd in het zetten van onder andere powderbrows en infralashes. Deze geven u beiden een hele wakkere en open blik. Vindt u het lastig om elke dag make up aan te brengen of houdt u er simpelweg niet van? Met permanente make up ziet u er altijd verzorgd en wakker uit en hoeft u er nooit meer naar om te kijken.

Voel u welkom in onze mooie schoonheidssalon, of u nu voor een schoonheidsbehandeling, permanente make up of een pedicure in Uden komt. We verwelkomen u graag, en bieden u een behandeling die helemaal past bij uw wensen en behoeften.

Nieuws

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo