Over onze permanente make up in Uden

Zou u graag permanente make up in Uden laten zetten? Dan bent u bij Studio Sano aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste ervaring en technieken om op professionele wijze permanente make up aan te brengen. Of u nu een hele natuurlijke look wilt of liever iets opvallends, bij ons kan het allemaal. Uiteraard adviseren we u daarbij graag over welke look het beste bij de vorm van uw gezicht past. Wij willen immers dat u 100% tevreden bent over het resultaat en dat onze permanente make up in Uden super mooi staat. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden en wij vertellen u wat we u zouden aanraden.
Tarieven

Permanente make up Uden

 

Permanente make up in Uden voor een mooiere oogopslag

Het grootste deel van onze klanten die voor permanente make up in Uden komt wenst een mooiere oogopslag. Dit kunnen we op verschillende manieren bereiken. PMU op de wimperrand geeft al een heel mooi resultaat. We zetten daarbij een zwart of donkerbruin lijntje tussen de wimperhaartjes in (ook wel een infralash genoemd) en trekken deze desgewenst door in een eyeliner. Dit maakt de ogen al heel erg sprekend en er hoeft niet persé meer mascara gedragen te worden voor een ‘wakkere’ blik.

Daarnaast kunnen we ook permanente make up in Uden aanbrengen op de wenkbrauwen. We kunnen bijvoorbeeld powderbrows zetten, waarbij we de wenkbrauwen inkleuren met een heel zacht ogende vulling. Wilt u uw wimpers of wenkbrauwen voorzien van permanente make up en heeft u geen idee wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust even contact op om te overleggen. We vertellen u dan graag wat we voor u kunnen betekenen en hoe zo’n behandeling eruitziet.
Recensies

 

Over ons overige aanbod behandelingen

In onze schoonheidssalon vlakbij Veghel kunt u niet alleen terecht voor permanente make up in Uden. We bieden namelijk nog veel meer behandelingen, zowel voor de huid als voor de voeten, handen en nagels. Boek bijvoorbeeld onze pedicure in Uden, voor super zachte en verzorgde voeten. Deze is er zowel voor mensen die simpelweg de voeten verzorgd willen hebben als mensen die een medische pedicure nodig hebben. Zou u deze behandeling tevens willen uitbreiden met voetreflextherapie? Ook dat is bij Studio Sano mogelijk!

Op het gebied van huidverbetering hebben we tevens een groot aanbod behandelingen. We kunnen u helpen met een behandeling tegen veroudering, wanneer u last van acne of gerstekorrels heeft, maar ook als u simpelweg een ontspannende gezichtsbehandeling wilt boeken. Bij ons kan het allemaal! Neem even contact op via 06-51752895 of info@studiosano.nl, dan bespreken we de mogelijkheden en plannen we indien gewenst direct een eerste behandeling in.
Neem contact op