Lieve mensen,

We zijn blij je te mogen berichten dat onze praktijk vanaf 11 mei weer is geopend voor behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar ons toe te gaan. Wij staan graag voor jou klaar.

Ons protocol
De nieuwe 1,5-metersamenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

Wij werken volgens de RIVM-richtlijnen en COVID-19-hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten en pedicures van het ANBOS en Provoet. Deze richtlijnen worden strikt nageleefd binnen onze praktijk en de belangrijkste zaken willen we graag vooraf met je delen.

Om de gezondheid en veiligheid van jou en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. Je wordt verwacht exact op tijd naar de afspraak te komen, zodat alles gedesinfecteerd kan worden voordat de volgende klant binnenstapt. We vragen je tevens om alleen naar de behandeling te komen en voorafgaand thuis naar het toilet te gaan. Bij binnenkomst graag de handen desinfecteren. In verband met hygiëne geven wij bij binnenkomst en vertrek geen hand.

Om voor de behandeling uit te sluiten dat je geen COVID-19 hebt, zijn wij genoodzaakt de volgende vragen te stellen:

  • Is er sprake van hoesten, keelpijn, niezen en/ of verkoudheid?
  •  Is er sprake van benauwdheid of longontsteking?
  •  Is er sprake van koorts (vanaf 38 graden)?
  •  Ben je in contact geweest met iemand die COVID-19 heeft?
  •  Ben je korter dan 2 weken geleden genezen van COVID-19?
  •  Hebben eventuele huisgenoten deze klachten?

Helaas kan de behandeling niet uitgevoerd worden als 1 (of meer) van de bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoord moet worden.

Zijn er vragen en/ of opmerkingen dan kun je deze gerust stellen.

Heel graag zien we je weer snel in onze praktijk.

Met stralende groet,

Studio Sano

 

Janneke

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo