Behandeling van pigmentvlekken

In de loop van de jaren hebben omgevingsfactoren zoals luchtvervuiling, UV-straling, roken en stress een grote negatieve invloed op de conditie van de huid. Door deze invloed ontstaat vrije radicale schade zoals pigmentstoringen, verschil in huidtonen of verlies van uitstraling van de huid. Deze behandeling biedt een oplossing voor de beschadigde huid door een sterke boost aan antioxidanten te bieden tegen de vrije radicalen en de uitstraling van de huid direct te verbeteren.

Wij gebruiken exact de juiste hoeveelheid van pure vitamine C voor uw huid en vervolgens ondergaat u een op maat gemaakte behandeling, die gericht is op de soort en diepte van de pigmentstoringen en uitstraling van de huid. Een significante verbetering is al te zien na een behandeling.

Voor de beste resultaten adviseren wij deze behandelingen in een kuurverband te ondergaan van 4 tot 6 behandelingen, afhankelijk van uw leeftijd en huidconditie. Opvolgend op de behandeling ontvangt u een advies voor thuisgebruik en aanvullende levensstijladviezen voor optimaal resultaat.

 

Studio Sano, dé schoonheidssalon in Uden voor huidverbetering bij pigmentatie.

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo