Huidverbetering bij lijntjes en rimpels

Ter verbetering van een huid met lijntjes en rimpels kunt u kiezen uit de volgende behandelingen:

Youth Building Facial – €112,00

Deze uitgebreide, anti-aging gezichtsbehandeling is de ideale behandeling om alle tekenen van veroudering te verslaan. De rimpels, het verlies van elasticiteit en pigmentatie worden geminimaliseerd. De huid wordt gladder, stralender en jeugdiger.

Intensive Wrinkle Reducer Rapid Peel – €97,00

Vermindert rimpeltjes snel en drastisch met krachtige exfoliators terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd. Biedt zichtbare verbeteringen in textuur en tonus zonder de huid te irriteren. Deze klinisch bewezen, resultaatgerichte gezichtsbehandeling zal uw huid helderder, gladder en steviger maken.

Sun Undone Vitamin C Infusion Facial – €87,00

De blootstelling aan milieufactoren kan een breed scala aan huidproblemen veroorzaken. Deze antioxidant behandeling is geformuleerd om helderheid, textuur, elasticiteit en stevigheid te herstellen en ondertussen de pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels te laten overgaan in een egale en gladde huid.

AHA Rapid Exfoliator Anti-Aging Facial – €66,50

Vermindert fijne lijntjes en rimpels en verwijdert dode huidcellen. Een unieke mix van ingrediënten verzachten en revitaliseren de huid om een zachtere en gladdere teint te onthullen. Geleidelijk wordt de sterkte van de behandeling opgevoerd, waardoor er een verbetering in de huidtextuur, tonus en jeugdigheid te zien zal zijn.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij deze behandelingen in een kuurverband te ondergaan van 4 tot 6 behandelingen, afhankelijk van uw leeftijd en huidconditie.

Studio Sano, dé schoonheidssalon in Uden voor huidverbetering bij lijntjes en rimpels.

murad-wit
maluwilz-wit
cndc-wit-klein
courtin-logo-wit-klein
hfl_laboratories-logo-web-4-wit-3