Huidverbetering bij een gevoelige huid en / of couperose

Ter verbetering van een gevoelige huid en / of couperose kunt u kiezen uit de volgende behandelingen:

Intensive Wrinkle Reducer Rapid Peel – €97,00

Vermindert rimpeltjes snel en drastisch met krachtige exfoliators terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd. Biedt zichtbare verbeteringen in textuur en tonus zonder de huid te irriteren. Deze klinisch bewezen, resultaatgerichte gezichtsbehandeling zal uw huid helderder, gladder en steviger maken.

Redness Therapy Facial – €76,50

Of de roodheid nu wordt veroorzaakt door stress, zon, wind of extreme temperaturen, deze doorbraak in behandelingen geeft direct verlichting, kalmeert en verzacht de snel rood wordende en gevoelige huid.

Murad Men’s Facial – €61,50

Door het scheren kunnen specifieke problemen ontstaan, van een brandende huid tot chronische droogte, ingegroeide haren, verstopte poriën, ontstekingen of zelfs een acne uitbraak. Daarom is deze all-inclusive behandeling ontwikkeld om de geïrriteerde huid direct te kalmeren, de verstopte poriën schoon te maken en een vale huid weg te nemen.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij deze behandelingen in een kuurverband te ondergaan van 4 tot 6 behandelingen, afhankelijk van uw leeftijd en huidconditie.

Studio Sano, dé schoonheidssalon in Uden voor huidverbetering bij een gevoelige huid en/ of couperose.

murad-wit
maluwilz-wit
cndc-wit-klein
courtin-logo-wit-klein
hfl_laboratories-logo-web-4-wit-3