Huidverbetering bij een droge/ vochtarme huid

Ter verbetering van een droge/ vochtarme huid kunt u kiezen uit de volgende behandelingen:

Yougth Building Facial – €112,00

Deze uitgebreide, anti-aging gezichtsbehandeling is de ideale behandeling om alle tekenen van veroudering te verslaan. De rimpels, het verlies van elasticiteit en pigmentatie worden geminimaliseerd. De huid wordt gladder, stralender en jeugdiger.

Hydrolyte Moisture Infusion Facial – €87,00

Deze intens hydraterende behandeling vult vocht aan op cellulair niveau waardoor het resultaat nog lang na de behandeling zichtbaar is. De huid wordt doordrenkt met essentiële voeding om de hydratatie en stevigheid van de huid te verbeteren. Ideaal voor een droge huid of na een chemische behandeling.

AHA Rapid Exfoliator Anti-Aging Facial – €66,50

Vermindert fijne lijntjes en rimpels en verwijdert dode huidcellen. Een unieke mix van ingrediënten verzachten en revitaliseren de huid om een zachtere en gladdere teint te onthullen. Geleidelijk wordt de sterkte van de behandeling opgevoerd, waardoor er een verbetering in de huidtextuur, tonus en jeugdigheid te zien zal zijn.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij deze behandelingen in een kuurverband te ondergaan van 4 tot 6 behandelingen, afhankelijk van uw leeftijd en huidconditie.

Studio Sano, dé schoonheidssalon in Uden voor huidverbetering bij een droge/ vochtarme huid.

murad-wit
maluwilz-wit
cndc-wit-klein
courtin-logo-wit-klein
hfl_laboratories-logo-web-4-wit-3