CND shellac Uden

Ben je gek op het effect dat je met gelnagels kunt creëren en het gemak ervan, maar weerhouden de nadelen van de kunstnagels, zoals de achteruitgang van de kwaliteit van de natuurlijke nagels en het beperkte kleurenassortiment, je ervan om ze aan te laten brengen? Dan biedt Studio Sano je een alternatief. CND™ SHELLAC™ brand, de enige échte 14+ day nail color!

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat zónder de natuurlijke nagel te beschadigen tijdens de behandeling! Bij alle producten die CND™ op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos. SHELLAC™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC™ wordt verwijdert.

Verwijder uw SHELLAC™ nooit door het er zelf vanaf te trekken of eraf te vijlen! Hiermee brengt u schade aan uw natuurlijke nagel.

Studio Sano, dé schoonheidssalon in Uden voor shellac.

Tarieven

Informatie Tijdsduur Prijs
Shellac inclusief verwijderen n.v.t. € 34,00
Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo