Huidverbetering bij acne en / of verstopte poriën

Bestrijd verstopte poriën en puistjes en start de reis naar een egalere huid. Gedurende de dag vullen poriën zich met vetten, bacteriën en dode huidcellen waardoor ze verstopt raken. Het resultaat is verstopte poriën, comedonen en puistjes.

Het onder controle krijgen van acne uitbraken is een complexe zaak. Deze behandeling is ontwikkeld om een intensieve huidverbetering te genereren door acne uitbraken te verminderen, de zuiverheid van de huid te verbeteren, terwijl roodheid en ontstekingen worden verzacht.

Er zal een combinatie gemaakt worden van krachtige ingrediënten zoals salicylzuur en enzymen om een op maat gemaakte behandeling samen te stellen, afgestemd op uw specifieke huidbehoefte. Een prachtige egale huid is ons gezamenlijk doel.

Voor de beste resultaten adviseren wij deze behandelingen in een kuurverband te ondergaan van 4 tot 6 behandelingen, afhankelijk van uw leeftijd en huidconditie. Opvolgend op de behandeling ontvangt u een advies voor thuisgebruik en aanvullende levensstijladviezen voor optimaal resultaat.

 

Studio Sano, dé schoonheidssalon in Uden voor huidverbetering bij acne en/ of verstopte poriën.

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo