Huidverbetering bij acne en / of verstopte poriën

Ter verbetering van een glimmende vette huid, verstopte poriën of acne kunt u kiezen uit de volgende behandelingen:

Clearly Youthful Facial – €87,00

De missie tegen puistjes en de tekenen van huidveroudering wordt naar een volgend niveau gebracht met deze professionele krachtige behandeling. Puistjes verminderen en tegelijkertijd wordt de huid helderder en gladder. Poriën worden gereinigd, roodheid gekalmeerd en ontstekingen verlicht terwijl het de elasticiteit stimuleert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Blemish Complex Facial – €66,50

Het onder controle krijgen van acne uitbraken is een complexe zaak. Daarom is deze behandeling ontwikkeld om acne uitbraken te verminderen, de zuiverheid van de huid te verbeteren, terwijl roodheid en ontstekingen worden verzacht. Deze krachtige professionele behandeling bevat exfoliërende fruitenzymen om verstopte poriën diep te reinigen zonder te irriteren. Geschikt voor alle vormen van acne en om acne op de rug en het decolleté onder controle te krijgen.

Murad Men’s Facial – €61,50

Door het scheren kunnen specifieke problemen ontstaan, van een brandende huid tot chronische droogte, ingegroeide haren, verstopte poriën, ontstekingen en soms zelfs een acne uitbraak. Daarom is deze all-inclusive behandeling ontwikkeld om de geïrriteerde huid direct te kalmeren, de verstopte poriën schoon te maken en een vale huid weg te nemen. Hydrateert en versterkt de natuurlijke huidbarriere.

Pom-Power Pore Cleansing Facial – €38,50

Een speciale behandeling bij een verstopte en/of glimmende t-zone (voorhoofd, neus en kin). Met krachtige fruitenzymen worden vuil en onzuiverheden, make-upresten en dode huidcellen verwijderd. Een ideale behandeling voor tieners.

murad-wit
maluwilz-wit
cndc-wit-klein
courtin-logo-wit-klein
hfl_laboratories-logo-web-4-wit-3