Gezichtsbehandeling Uden? Voor huidverzorging in Uden is Studio Sano uw plek! Uw huid weerspiegelt uw gezondheid. Een ‘perzikhuid’ is helaas niet vanzelfsprekend. Een gave huid vergt een gezond voedingspatroon, voldoende slaap, regelmatige lichaamsbeweging en de juiste verzorging. Maar wat is nu de beste zorg voor uw huid? Studio Sano helpt u graag deze vraag te beantwoorden middels een huidanalyse. Zodoende krijgt u deskundig en persoonlijk advies.

Onder het motto ‘samen werken aan een gezonde huid’ gaat Studio Sano (gezichtsbehandeling Uden) met u de strijd aan. Voor (het behoud van) een gezonde en gave huid is het belangrijk dagelijks zorg te besteden aan uw huid. Voor een optimaal resultaat stemt u de verzorgingsproducten, welke u thuis gebruikt, af op de behandelingen.

Kwalitatief hoogwaardige producten

Bij Studio Sano zijn slechts kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten verkrijgbaar. Als gevolg van jarenlang onderzoek en blijkens ervaringen van klanten worden met producten van Herbalife ongekende resultaten behaald. Derhalve vindt u bij Studio Sano verzorgingsproducten van Herbalife voor elk huidtype.

Interesse in andere behandelingen?

Bij Studio Sano kunt u ook terecht voor:

Huidverzorging

Tarieven

InformatieTijdsduurPrijs
Basic
Reiniging, huidanalyse, peeling, dieptereiniging, gezichtsmassage, masker en crème
45 min€46,00
Classic
Reiniging, huidanalyse, peeling, dieptereiniging, harsen gelaat, epileren, massage van gezicht, hals en decolleté, masker en crème
± 60 min€51,50
De luxe
Evenals gezichtsbehandeling classic met een heerlijke uitbreiding van de massage en een ampul met de hoogst mogelijke concentratie werkstoffen afgestemd op de huidconditie
± 75 min€59,00
Kort maar krachtig
Reiniging, peeling, dieptereiniging of harsen gelaat of epileren en crème
± 25 min€33,00

 

Afspraak maken Tarieven

murad-wit
maluwilz-wit
essiegel-wit
courtin-logo-wit-klein
hfl_laboratories-logo-web-4-wit-3