Studio Sano logo

50% korting op de behandeling

Welkom bij Studio Sano in Uden, dé expert in huidverbetering en laserontharing met geavanceerde MedCos IPL-technologie.

Ben je het zat om telkens weer te moeten scheren, waxen of epileren? Wil je verlost zijn van stoppels, irritaties en ingegroeide haartjes? Studio Sano in Uden heeft dé oplossing met de revolutionaire MedCos IPL (Intense Pulsed Light) & IPL SHR methode. Ontdek wat deze hoogwaardige behandeling voor jou kan betekenen.

Waarom kiezen voor IPL definitieve ontharing?

Het is begrijpelijk dat je op zoek bent naar een permanente oplossing voor ongewenste haargroei. Het gedoe met regelmatig scheren of waxen kan frustrerend zijn en veel tijd in beslag nemen. Met IPL definitieve ontharing bieden wij jou de oplossing waar je al die tijd naar verlangde. Onze geavanceerde IPL-technologie zorgt ervoor dat haargroei op een effectieve en veilige manier wordt verminderd, zodat je kunt genieten van een gladde en zijdezachte huid, zonder de zorgen van herhaaldelijke ontharingssessies en irritaties van de huid.
Afspraak maken

De voordelen van Medcos IPL SHR definitieve ontharing bij Studio Sano Uden:

  • Langdurige resultaten: Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei voor lange tijd.
  • Pijnloos en veilig: Onze IPL-behandelingen zijn comfortabel en veilig voor alle huidtypes.
  • Tijdbesparend: Geen gedoe meer met dagelijkse ontharingssessies, bespaar tijd en geniet van langdurige resultaten.
  • Huidverbetering: Naast het verwijderen van ongewenste haargroei, kan IPL ook helpen bij het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van pigmentvlekken.
  • Persoonlijke aanpak: Bij Studio Sano Uden wordt elke behandeling afgestemd op jouw specifieke behoeften en huidtype, voor optimale resultaten.

Wat kun je verwachten van een IPL-behandeling bij Studio Sano Uden?

Bij Studio Sano Uden begrijpen we dat het spannend kan zijn om voor de eerste keer een IPL-behandeling te ondergaan. Daarom zorgen onze ervaren specialisten ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de behandeling. Voorafgaand aan de behandeling wordt je huid geanalyseerd en wordt een behandelplan op maat gemaakt. Tijdens de behandeling voel je slechts milde warmtesensaties, vergelijkbaar met kleine speldenprikjes. Na de behandeling kun je direct je dagelijkse activiteiten hervatten, zonder downtime.

Veel gestelde vragen over IPL:

Ja, bij Studio Sano Uden gebruiken we geavanceerde IPL-technologie die veilig is voor alle huidtypen.

Gemiddeld zijn er 8-10 behandelingen nodig voor optimale resultaten, maar dit kan variëren afhankelijk van je haartype en huidskleur. De MedCos IPL behandeling is ideaal voor lichte huiden met donker haar. Helaas zijn blonde, rode en grijze haren minder vatbaar vanwege een gebrek aan pigment. Mensen met een donker getinte huid of zongebruinde huid (huidtype VI) kunnen niet behandeld worden vanwege het hogere pigmentgehalte.

De duur van een behandeling hangt af van het te behandelen gebied, maar meestal duurt een sessie tussn de 15 en 60 minuten.

Om onze nieuwe klanten te verwelkomen, bieden we tijdelijk een exclusieve korting van 50% korting op de eerste sessie bij Studio Sano Uden! Profiteer nu van deze geweldige kans om afscheid te nemen van ongewenst haar en te genieten van een gladde, haarvrije huid.

Kies voor een stralende, zachte en egale huid bij Studio Sano. Neem vandaag nog contact op voor een consult en ontdek de ultieme oplossing voor jouw huidproblemen.

Afspraak maken

Murad logo
MaluWilz logo
CND logo
Courtin logo
HFL Laboratories logo